joi, 29 noiembrie 2018


                        1      DECEMBRIE    1918- 1  DECEMBRIE    2018                           
                                                                                                                                      






La 1 Decembrie2018 românii de pretutindeni celebrează împlinirea a 100 de ani de la înfăptuirea unirii tuturor provinciilor românești într-un stat național unitar și independent, în hotarele-i istorice multimilenare.
                   Incontestabil, Marea Unire înfăptuită la 1 Decembrie 1918 reprezintă actul de naștere al României de azi. La acea dată istorică, poporul român  a dovedit că este capabil să-și făurească propriul destin, iar comemorarea acestei zile reprezintă un nou și semnificativ prilej de a reuni sub tricolor pe toți cei care iubesc cu adevărat țara în care ne-am născut și pentru care străbunii din toate timpurile s-au jertfit.
            În această zi specială, animaţi de cele mai curate gânduri, adresăm tuturor veteranilor de război, camarazilor activi, din rezervă şi retragere, precum şi veteranilor participanţi la acţiunile militare în sprijinul păcii, în Teatrele de Operaţii din afara teritoriului naţional, indiferent de arma şi specialitatea pe care o reprezintă, multă  sănătate,  un  an  mai  prosper, să vă petreceţi viaţa cu bucurie şi încredere în viitor.
La mulți ani dragi camarazi!
La mulți ani români, oriunde v-ați afla!


Biroul Permanent   şi  Membrii  Comitetului  Filialei Dolj ,,Mihai  Viteazul” al A.C.M.R.R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu