vineri, 16 septembrie 2022

CIMITIRUL MILITAR NORD - lăcaș de veșnică odihnă pentru militarii activi, în rezervă și în retragere din Garnizoana Craiova

 

Conducerea Filialei Județului Dolj a ANCMRR, aleasă în 2020, și-a propus ca obiectiv realizarea „Cimitirului Militar Craiova”.

 Conducerea  filialei a făcut demersuri către Comanda Garnizoanei Craiova și Ministerul Apărării Naționale pentru  înființarea și construirea unui cimitir pentru militarii din Garnizoana Craiova.

Comandantul Garnizoanei a identificat un teren pentru realizarea obiectivului, a întocmit documentele și le-a înaintat eșaloanelor superioare  spre aprobare. Documentele au fost aprobate de Ministerul Apărării  Naționale și urmează realizarea acestui obiectiv.

La această dată a fost aprobat de către Statul Major al Forțelor Terestre „Studiul de fezabilitate” și dat în execuție pentru realizarea cimitirului.

Etapa  următoare  cuprinde  finanțarea și  realizarea obiectivului: împrejmuirea, conectarea la utilități, construirea unei capele și  sistematizarea cimitirului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu